tiistai 12. maaliskuuta 2013

Sunnuntain brunssi

Väsäsimme avokkini kanssa sunnuntaivieraille brunssin. Tai siis minä hoidin ruokapuolen ja avokkini siivosi (mikä on mun mielestä tosi hyvä työnjako). Jälkkäriksi tarjoilimme vielä lettuja mansikkahillon ja kermavaahdon kera MJAM! Akku tosin loppui kamerasta heti kriittisellä hetkellä, joten todisteet mainiosta jälkiruasta näkyivät vaan kohonneena vatsakummulla (siitä en viitsinyt myöhemmin ottaa kuvaa).




Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä Italialaista munakasta ja siitä tulikin brunssivieraiden keskuudessa hitti. Resepti löytyy Kotilieden resepteistä, TÄÄLTÄ. Korvasin parsan aurinkokuivatuilla tomaateilla ja ajatuskatkoksen takia käytin munakkaaseen yht.10 munaa. Hyvää tuli silti!




Vieraatkin olivat kovin tyytyväisiä. Lupasivat tulla tästä lähtien joka sunnuntaina syömään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti